Op zoek naar een Manager Kinderopvang

Wegens groei van ons bedrijf is CreActive Kids op zoek naar een

Manager Kinderopvang

(20-28u per week)

Wie zijn wij

CreActive Kids is een organisatie voor kinderopvang en buitenschoolse opvang. Wij hebben sinds de start van het bedrijf in 2013 een enorme groei doorgemaakt en zijn vast van plan deze groei door te zetten. We zijn groot geworden door onze flexibele opvangmogelijkheden en door te werken op uurtarief.

Functie

Als Manager Kinderopvang bij CreActive Kids houd je je bezig met het operationeel en tactisch beleid van onze organisatie. Je stuurt een team van ongeveer 15 medewerkers aan, waaronder twee assistent-leidinggevenden en een pedagogisch beleidsmedewerker. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie.

Met de verdere groei van ons bedrijf zal de omvang van werkuren per week voor deze functie evenredig toenemen.

De verantwoordelijkheden

Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en ouders en zorgt ervoor dat anderen hun werk goed kunnen doen. Je spreekt medewerkers aan op hun verantwoordelijkheden en coacht hen waar nodig hierin.

Je bent eindverantwoordelijk voor zowel de kind- als medewerkerplanning, voor ons inkoopbeleid en ziet erop toe dat de dag-/weekprogramma’s op alle groepen worden uitgevoerd.

Ervaring

  • 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in een leidinggevende funtie. Ervaring in de kinderopvang is een pre.
  • MBO/HBO-werk- en denkniveau.

Vaardigheden

Durf jij van de gebaande paden af te wijken? Zie je kansen voor het bedrijf en kun je die vertalen naar de werkvloer? Ben je positief ingesteld? Kun je op een informele manier met je medewerkers omgaan, maar voel je ook aan wanneer een formele aanpak wenselijk of noodzakelijk is? Schakel je hier makkelijk tussen? Neem je je verantwoordelijkheid voor de dingen die je doet of zegt en spreek je anderen hier ook op aan?

Dan zou jij de manager kunnen zijn die wij zoeken!

Contact

Past het voorgaande allemaal bij je en denk je iets unieks toe te kunnen voegen aan ons bedrijf?

Stuur dan een sollicitatiebrief waarin je dit aan ons duidelijk maakt met een actueel CV naar info@creactivekids.nl voor 01-08-2018.

Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Sandra Klein, eigenaar CreActive Kids, van maandag tot en met donderdag op nummer 06-39107436.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 21 augustus en donderdag 23 augustus, beide dagen ’s ochtends.