Vacature Pedagogisch medewerker (m/v)

CreActive Kids is op korte termijn op zoek naar een

Pedagogisch medewerker (m/v)

(20-28uur per week)

Bepaalde tijd, met reëel vooruitzicht op een vaste aanstelling

CreActive Kids

CreActive Kids is een particuliere kinderopvangorganisatie die inspeelt op en meebeweegt met veranderende omstandigheden en behoeften van onze klanten. We gaan heel ver om onze klanten opvang op maat te kunnen bieden en dit stelt hoge eisen aan de flexibiliteit van onze medewerkers. We zijn open en transparant in wat we doen en houden ons aan gemaakte afspraken.

De baan

Tot jouw taken behoren het opvangen, verzorgen en begeleiden van kinderen op onze babygroep. Je bent in elk geval beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag en daarnaast bereid om op 1 van onze andere groepen te werken ter vervanging van verlof, ziekte of opleiding van andere collegae.

Jij

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 3, die kwalificeert voor werken in de kinderdagopvang. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en ben je aanspreekbaar op de verantwoordelijkheden die je draagt.

De functie wordt gewaardeerd conform de cao-Kinderopvang, schaal 6.

Contact

Interesse om jouw unieke bijdrage te leveren aan ons bedrijf? Mail dan je sollicitatie voorzien van CV voor 20 september naar info@creactivekids.nl t.a.v. Sandra Klein.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Sandra op telefoonnummer 06-39107436 (maandag tot en met donderdag).