Vacature pedagogisch medewerker KDV (m/v)

CreActive Kids is op korte termijn op zoek naar

Pedagogisch medewerkers KDV (m/v) voor 20-28 uur per week

Bepaalde tijd, met reëel vooruitzicht op een vaste aanstelling

CreActive Kids

CreActive Kids is een particuliere kinderopvangorganisatie die inspeelt op en meebeweegt met veranderende omstandigheden en behoeften van onze klanten. We gaan heel ver om onze klanten opvang op maat te kunnen bieden en dit stelt hoge eisen aan de flexibiliteit van onze medewerkers. We zijn open en transparant in wat we doen en houden ons aan gemaakte afspraken. Binnen 3 jaar willen wij als organisatie verder doorgroeien binnen het Heuvelland.

De baan

Zo zou jouw werkdag eruit kunnen zien:

Je bent een half uurtje bezig en krijgt een aantal afmeldingen binnen van zieke kinderen. Je ziet dat daardoor een collega later kan starten, dus die bel je dan gauw even. In de tussentijd zorg je dat de kinderen die nog moeten eten hun meegebrachte brood opeten en hou je een oogje op twee dreumessen die op verkenning gaan in de ruimte. Je collega geeft een baby de fles en tegen 9.30u begin je met het klaarmaken van het fruitmoment. Er wordt gezellig een liedje gezongen en dan is het smikkelen geblazen. Jullie ruimen op, verschonen de kinderen en brengen zo nodig kinderen naar bed. Vandaag voert een student een examenopdracht uit en jullie beoordelen dit. Daarna verdelen jullie de groep en je collega gaat met een groepje lekker buiten spelen en jij begint met een knutselactiviteit. Het is alweer tijd om te gaan lunchen met de kids en zelf hebben jullie natuurlijk ook nog pauze…
Na lunchtijd overleggen jullie wie wat met de kinderen gaat doen en staan jullie ouders te woord die hun kind komen ophalen. Gedurende de dag hebben jullie steeds notities gemaakt in ons softwaresysteem Bitcare en foto’s van jullie activiteiten geupload. Je collega neemt een telefonische aanvraag voor extra opvang in ontvangst en speelt deze door aan de assistent-leidinggevende van je groep. Niet vergeten om de poetsschema’s bij te werken en o ja, vandaag moet je de boodschappen voor volgende week bestellen! De pedagogisch coach loopt nog even binnen met de vraag of er op korte termijn nog kinderen besproken moeten worden met haar. Jullie geven namen aan haar door en spreken af wanneer jullie hier samen even rustig voor kunnen zitten.
’s Middags wordt de groep weer verdeeld en nu ga jij naar buiten met een aantal kids en voert je collega de geplande knutselactiviteit met de andere kinderen uit. Daarna weer even aan tafel voor een kommetje yoghurt, uiteraard vooraf gegaan door een liedje passend bij het thema van deze periode. Zelf ben je inmiddels ook wel weer toe aan een kop koffie en die staat voor je klaar (met een lekker koekje!) in het kantoortje. Nog even de laatste dingen opruimen, noteren en overdragen aan je collega’s en dan ga je moe maar voldaan naar huis…
Morgen weer een nieuwe dag!

Jij

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 3, die kwalificeert voor werken in de kinderdagopvang. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en ben je aanspreekbaar op de verantwoordelijkheden die je draagt. Je hebt bij voorkeur een VVE-certificaat en beheerst de Nederlandse taal op 3F-niveau, danwel bent bereid om hierin scholing te volgen.
De functie wordt gewaardeerd conform de cao-Kinderopvang, schaal 6.
Je hebt vaste werkdagen en 1 dag in de week ben je flexibel inzetbaar.

Contact

Ligt je hart bij kinderen, hou je je hoofd koel in onverwachte situaties, hou je van actie en steek je graag je handen uit de mouwen? Denk je een unieke bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf?
Mail dan je sollicitatie voorzien van CV voor 28 april 2019 naar info@creactivekids.nl t.a.v. Sandra Klein. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging van je mail en uiterlijk 29 april hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 2 mei en/of vrijdag 3 mei.