Kinderopvang schoolvakantie

CreActive kids biedt in vakantieperiodes vakantieopvang voor uw kind. Tijdens schoolvakanties gaat uw werk natuurlijk gewoon door. Of u heeft niet genoeg vrije dagen om de gehele schoolvakantie thuis te blijven. Dan is de BSO van CreActive Kids een goede uitkomst.

Kinderopvang vakantie

Vakantieopvang – kinderopvang tijdens schoolvakanties

Ook tijdens vakantieopvang gaan wij voor ACTIVE! Tijdens schoolvakanties is het des te belangrijker dat de kinderen kunnen doen wat ze leuk vinden en ook kunnen ontspannen. CreActive kids vindt beweging, frisse lucht en buiten zijn belangrijk. We enthousiasmeren de kinderen dan ook voor buitenactiviteiten. Dit doen we door verschillende activiteiten te organiseren en deel te nemen aan evenementen. Bijvoorbeeld de jaarlijks terugkerende modderdag. Elk jaar weer een denderend succes waar wij met z’n allen met volle teugen van genieten.

Zoekt u vakantieopvang in omgeving Vaals?

Wilt u meer weten over kinderopvang tijdens schoolvakanties? Neem dan eens contact met ons op. We leggen u graag uit hoe het werkt. We raden u aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen gezien de grote vraag naar vakantieopvang.

Neem contact op voor meer informatie Of schrijf uw kind in