Buitenschoolse opvang (BSO) CreActive Kids – Vaals

Onze buitenschoolse opvang in Vaals is verdeeld over een 7- en een 8+ groep. De kinderen van 4-7 jaar verblijven op het adres st Jozefplein en de 8+ groep heeft haar groepsruimte op de Kolmondstraat 1A (in de Brede School). Tijdens vakanties en vrije (school)dagen kunnen wij ervoor kiezen om beide BSO-groepen samen te voegen. Ouders worden hierover tijdig geïnformeerd.

Buitenschoolse opvang – Active!

Binnen de BSO vinden we het vooral belangrijk dat de kids kunnen ontspannen en iets doen wat ze leuk vinden. We bieden bewust geen computerspelletjes of games aan, omdat we van mening zijn dat kinderen hier thuis vaak al lang genoeg mee spelen. Lekker naar buiten en bewegen in de frisse lucht is wat we veel liever doen! De BSO is dan ook veel buiten te vinden, op het schoolplein of het activiteitenplein. Ook worden er knutselactiviteiten aangeboden om de creativiteit te stimuleren en gaan we regelmatig met de kids zelf aan de slag om een gezonde snack te bereiden.

Vakantieopvang – kinderopvang tijdens schoolvakanties

Bent u op zoek naar opvang voor in de schoolvakanties of vrije dagen?
Lees hier dan verder over kinderopvang tijdens schoolvakanties

Professionele aandacht door onze bedreven medewerkers

De buitenschoolse opvang werkt met een hecht team van ervaren medewerkers. Deze gezichten zijn in de loop der jaren vertrouwde gezichten voor de kinderen geworden. CreActive Kids realiseert zich hoe belangrijk houvast voor kinderen is. Daarom doen wij er alles aan om het vertrouwen wat de kinderen in ons hebben te waarborgen. De BSO-medewerkers zorgen voor een sfeer waarin kinderen betrokken raken bij elkaar, door ze in hun waarde te laten, conflicten zelf op te laten lossen en grenzen te stellen. Een goede begeleiding met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, dat is waar wij voor staan!